Style, Trends, Models, Designers, Shopping in Fashion Rock In Life Insurance Purchasing Tips Great attic renovation ideas Photo Holiday Cards Make Every Family Update A Special Occasion
Salaš 84

NOVOSTI


Kako stići i gde spavati? Šta jesti i piti?

Kako stići?

Na 8,5 km udaljenosti od auto-puta E-75, posle skretanja kod Novog Sada u pravcu Zrenjanina kod Kaća skreće se levo i starim asfaltnim putem stiže do kapije sa trščanim krovom.

Gde spavati?

U jednom od tri apartmana u posebnoj gostinskoj kući koja je napravljena od prirodnih materijala: pečene cigle, drveta i ručno šivene trske. Tradicionalno i komforno uređene sobe greju se kaljevim pećima. Svaka soba ima svoju garažu za automobil.

Šta jesti?

Vojvođanske specijalitete: kulen, šunka, švargle, čvarke uz domaći hleb, sir i povrće, morčju ili pačju supu, rinflajš i sosove, riblju čorbu i riblje specijalitete, razne paprikaše, zatim štrudle, krofne i, naravno, rezance s makom.

Šta piti?

Domaću rakiju od kajsije; Medovinu Perun, staroslovensko vino od meda iz karlovačkog podruma porodice Bikar ili neko od čuvenih karlovačkih vina iz podruma porodica Dulka i Kiš: Bermet koji se služio na Bečkom dvoru, Graševina, Župljanka, Rizling ili Cabernet.

Šta kupiti?

Vina, rakije, med, dunst i zimnicu, ručno izrađene predmete za kuću, narodne rukotvorine i vez.

Kako se razonoditi?

Sportskim ribolovom na jezeru, igranjem odbojke na pesku, badmingtona, jahanjem konja, vožnjom fijakerima ili biciklima, foto-safarijem, lovom ili odlaskom na organizovane izlete mini busom.

Organizovanje konferencija i proslava?

U centralnom objektu na spratu nalazi se sala za konferencije i multimedijalne prezentacije kapaciteta oko 80 mesta, a u prizemlju sala za ručavanje za 150 gostiju koja izlazi na prostranu terasu nad jezerom.

Kako najaviti dolazak?

Tel: +381 62 195-46-65
e-mail: salas84 @ neobee.net
e-mail: office @ salas84.rs

Copyright © Salaš 84; Production: Internet prezentacija