Style, Trends, Models, Designers, Shopping in Fashion Rock In Life Insurance Purchasing Tips Great attic renovation ideas Photo Holiday Cards Make Every Family Update A Special Occasion
Salaš 84

NOVOSTI


SALAŠ 84

Projekat

Ideja o Salašu 84 začeta je pre tri godine, kada je kupljen objekat i kada se pristupilo njegovoj restauraciji i renoviranju. U Salaš 84 do danas je investirano oko milion evra, čime je izgrađen prostor od preko 950m2 (3 apartmana sa posebnim garažama, restoran za 150 gostiju, sala za prezentacije i multimediju, kuhinja sa pratećim sadržajima, veštačko jezero sa slatkovodnom ribom, sportski tereni i ekonomski objekti sa koralom). Salaš u ovom trenutku već prima goste po najavi (mahom poslovne ljude ili grupe turista), a do početka Olimpijskih igara biće u potpunosti spreman da turistima u tranzitu pruži sve neophodne usluge.

Salaš 84 je primamljivo i autentično vojvođansko mesto, jedinstveno po svojoj istoriji i ambijentu. Kreativnost uložena u projekat pružiće kompanijama, poslovnim ljudima i turistima neponovljivo i krajnje specifično iskustvo.

Salaš 84 je savršeno mesto kakvo je Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji oduvek nedostajalo.

Savršeno mesto

Novi projekat Salaš 84, proglašen je Savršenim mestom na konkursu CHF International Serbia (u saradnji sa ACDI-VOCA, ADF i Mercy Corps International) u okviru USAID CRDA programa. To znači da je ovaj prelepi turistički kompleks zvanično jedno od deset najboljih mesta u Srbiji uz famozni Koridor 10, odnosno autoput E-75. Specijalna brošura CHF International, namenjena u startu svima koji će na Olimpijadu u Grčkoj poći automobilom ili autobusom kroz Srbiju, oficijelno će preporučiti Salaš 84 kao savršeno mesto koje obavezno valja posetiti! Uz Salaš 84, od oko 200 prijavljenih mesta i projekata iz Srbije, Vojvodina je zastupljena i Palićem, Zobnaticom i Carskom barom. Kada se uporede tradicija Palića, Zobnatice i Carske bare sa činjenicom da je za Salaš 84 od ideje do realizacije prve faze izgradnje i opremanja trebalo svega tri godine – to dovoljno govori o snazi i fleksibilnosti dobre preduzetničke privatne inicijative.

Koridor 10

Salaš 84 je samo 8,5 kilometara udaljen od autoputa E-75. Kod Novog Sada skreće se na put za Zrenjanin, a nedugo zatim na stari asfaltirani put koji je nekada povezivao Banat, Bačku i Srem i predstavljao glavnu vojvođansku saobraćajnicu. Do Salaša se stiže brzo i lako, putem uz drvored. Sam Salaš ima veliku kapiju prekrivenu trščanim krovom – istu kao i pre nekoliko vekova. Drvo, kamen, cigla i trska su materijali koji dominiraju zdanjem, odabrani da potpuno rekonstruišu način i oblik gradnje iz prošlosti.

Salaš 84
Omladinska 123
21000 Novi Sad
Srbija

Telefoni:

(++381)21 / 445 - 993

e-mail:

salas84 @ neobee.net
ainvest @ nspoint.net
office @ salas84.rs

Copyright © Salaš 84; Production: Internet prezentacija