Style, Trends, Models, Designers, Shopping in Fashion Rock In Life Insurance Purchasing Tips Great attic renovation ideas Photo Holiday Cards Make Every Family Update A Special Occasion
Salaš 84

NOVOSTI


Prirodne lepote čiste ravnice

Prirodne lepote

Ne postoji na svetu ništa kao što je Salaš 84. To je jedino mesto u čitavoj Panonskoj niziji s kojeg pogled puca na čistu ravnicu i gledajući na zapad i severozapad turisti će moći da vide zaista jedinstven prizor: sve je apsolutno ravno, bez drveta ili žbuna, sve do tornjeva crkava obe veroispovesti koji se naziru na horizontu. Jedinstven pejsaž: zlato žita, plavetnilo neba i tanka linija koju presecaju zvonici crkava. I to je pravi salaš: Bog, zemlja i nebo.

Salaš ima prelepo jezero sa kaskadnim vodopadima, prošarano ostrvcima i mostovima. Svuda su mirisi lipe i bagrema. Konji trče unaokolo. Labudovi i divlje patke plivaju jezerom. Pogled je na sve strane umirujući, pastoralan i gotovo magičan. Izvučeni iz vreve putovanja, žurbe i trke sa vremenom, turisti će se odjednom naći u oazi koja će im nahraniti sva čula, povratiti snagu i spokoj.

Galerija slika - Zima na Salašu

Copyright © Salaš 84; Production: Internet prezentacija