Style, Trends, Models, Designers, Shopping in Fashion Rock In Life Insurance Purchasing Tips Great attic renovation ideas Photo Holiday Cards Make Every Family Update A Special Occasion
Salaš 84

NOVOSTI


SALAŠ 84

Video

Salas 84 Video

Foto Galerije

Izaberite galeriju:

Salas  Salaš - Salaš 84 nalazi se u vojvođanskoj ravnici skoro 300 godina. Spokojan i miran, uvek na istom mestu.

Noć na Salasu  Noć na Salašu

Zima na Salasu  Zima na Salašu - Belina snega svojom netaknutom čistotom nas udaljava od svakodnevnih problema. Predeo je skroz drugačiji - mnogo svetliji, nevin i pročišćen

Okolina  Okolina - Salaš ima prelepo jezero sa kaskadnim vodopadima, prošarano ostrvcima i mostovima. Svuda su mirisi lipe i bagrema. Konji trče unaokolo. Labudovi i divlje patke plivaju jezerom. Pogled je na sve strane umirujući, pastoralan i gotovo magičan.

Gastronomija  Gastronomija - Hrana je jedinstven doživljaj na Salašu 84. Pripremaju je kuvari koji tajne vojvođanske kuhinje uče s kolena na koleno, generacijama...

VIP  VIP - Salaš 84, proglašen je Savršenim mestom na konkursu CHF International Serbia (u saradnji sa ACDI-VOCA, ADF i Mercy Corps International) u okviru USAID CRDA programa.

Promocije  Promocije - U centralnom objektu na spratu nalazi se sala za konferencije i multimedijalne prezentacije kapaciteta oko 80 mesta, a u prizemlju sala za ručavanje za 150 gostiju koja izlazi na prostranu terasu nad jezerom.

Folklor  Folklor - Tradicionalna vojvođanska kuhinja i specijaliteti spremljeni na autentičan način, odlična domaća vina i posebne rakije, odmor i pecanje na jezeru, obilazak salaša kao etno-kuće i upoznavanje s načinom života Vojvođana kroz vekove.

Sobe  Sobe - Apartmani u posebnoj gostinskoj kući koja je napravljena od prirodnih materijala: pečene cigle, drveta i ručno šivene trske. Tradicionalno i komforno uređene sobe greju se kaljevim pećima. Svaka soba ima svoju garažu za automobil.

Detalji  Detalji - Svi elementi Salaša 84 renovirani su u stilu u kojem su oduvek građene: staje, ambari, svinjci i kokošinjci, korali, bunari, pomoćne zgrade, skladišta, kuća za poslugu, gostinska kuća i glavna zgrada.

Zolai keramika  Žolnai keramika - Salaš se greje starim kaljevim pećima, od kojih je najstarija napravljena pre 175 godina. Od deset peći, čak šest su izrađene od čuvene žolnai keramike i predstavljaju prava umetnička dela.

Razno  Razno

 

 

Copyright © Salaš 84; Izrada sajta